top of page
Aftermovie Crisiscross 2023

De magie van
AFTERMOVIES.

De magie van Aftermovies.

Aftermovies zijn dé communicatie van evenementen en festivals, niets anders kan de opwinding, het avontuur en de sfeer van zulke gelegenheden zo treffend overbrengen. 

Bij WeVisuals beseffen we dat aftermovies veel meer zijn dan alleen maar een samenvatting van een dag of weekend.  Ontdek hier waarom aftermovies zo belangrijk zijn voor evenementen en festivals en hoe Wevisuals hun expertise tot leven brengt.

Herbeleef de Ervaring.

Aftermovies brengen de opwinding, emoties en sfeer van uw evenement of festival weer tot leven. Ze nemen de kijker mee op een reis terug in de tijd, zodat ze die speciale momenten opnieuw kunnen beleven.

 

Promotie met Impact.

Aftermovies zijn krachtige marketingtools. Ze geven potentiële bezoekers een voorproefje van wat ze kunnen verwachten, waardoor de opwinding en interesse toenemen. Wevisuals begrijpt de kunst van het creëren van aftermovies die de nieuwsgierigheid wekken.

Blijvende Herinneringen.

Een goed gemaakte aftermovie kan dienen als een blijvende herinnering aan uw evenement. Het kan de betrokkenheid van deelnemers vergroten en hen enthousiast maken voor toekomstige edities.

 

Deelbaar vermogen.

Aftermovies hebben het potentieel om viraal te gaan en zijn erg makkelijk deelbaar, waardoor uw evenement of festival een veel groter publiek kan bereiken dan alleen de aanwezigen.​

Onze aanpak.

Intake & Planning

Productie

Edit

Let's GO

We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek om uw visie en doelen te begrijpen. Na de wensen en mogelijkheden in kaart te hebben gebracht, stellen we de offerte op. Ons team werkt nauw met u samen om de juiste stijl, inhoud en boodschap vast te stellen. 

Ons ervaren team van videografen en editors gebruikt geavanceerde apparatuur en technieken om uw evenement tot in de kleinste details vast te leggen. Bekijk hieronder onze 

We geven uw aftermovie de perfecte uitstraling en energie met behulp van muziek, sound design en passende effecten

Na tijdige oplevering kan u de aftermovie voor u laten werken! Creëer conversie, deel de ervaring en enthousiasmeer. 

bottom of page